Päivitä sovellus versioon 9.2 tai uudempaan

Tärkeää: Sovellus pitää päivittää versioon 9.2 tai uudempaan kaikilla laitteillasi, jotka on yhdistetty samaan My Kaspersky -tiliin, jotta tietosi voidaan synkronoida oikein laitteidesi ja pilvitallennustilan välillä.

Merkintätyypit ja -kentät, joita voit käyttää, saattavat vaihdella Kaspersky Password Managerin eri versioissa. Esimerkiksi asiakirjojen luokittelu on käytettävissä käyttöjärjestelmiä macOS ja Windows käyttävillä pöytäkoneilla, mutta ei mobiililaitteilla. Kun päivität Kaspersky Password Managerin versioon 9.2 tai uudempaan, säilösi tietokannasta tulee joustavampi. Tämän parannuksen ansiosta voit yhdistää sovelluksen eri versioita yhteen My Kaspersky -tiliin, jotta voit käyttää samaa tietokantaa laitteillasi sovelluksen eri versioiden kanssa.

Jos laitteesi, joille on asennettu Kaspersky Password Managerin version 9.2 tai uudemman eri versioita, on yhdistetty samaan My Kaspersky -tiliin, jotkin säilössäsi olevat merkinnät tai merkintäkentät eivät välttämättä ole saatavilla seuraavissa tapauksissa: